FOTBAL LIGA2 -Apar problemele la CS Minaur după înfrangerea de ieri

CS Minaur nu are pană acum un parcurs foarte bun în Liga 2. A reușit după șapte etape să adune doar 8 puncte. Ieri, 17 septembrie, Minaur a bifat o nouă înfrangere pe teren propriu, victoria revenind celor de la CSC Dumbrăvița. Echipa oaspete a caștigat cu 4-3 disputa cu echipa noastră, într-un meci care a avut loc pe Stadionul „Viorel Mateianu”. Neoficial se vorbește că Ciprian Danciu ar fi fost demis după acest meci, însă deocamdată nu a confirmat nimeni informația.

Golurile au fost marcate de Toma Bodri (minutul 9), Paulevici (minutul 13), Pășcălău (minutul 20), Bodri (autogol, minutul 30). În minutul 39 oaspeții marchează din nou, minutul 52 Minaur marchează prin Chinde, respectiv un penalty pentru Minaur în minutul 60 transformat de Ciocan.

Ce știm este că primarul de Baia Mare a avut zilele trecute niște replici foarte dure la adresa conducerii clubului Minaur, cărora le-a transmis să învețe și să caștige meciurile, nu doar să piardă, respectiv să nu vină la Primăria Baia Mare doar cand au nevoie de bani.

Urmează pentru echipa băimăreană o pauză de jocuri, după care, primul meci oficial va fi cel din turul IV al Cupei României, cu Șoimii Axiopolis Cernavodă (miercuri, 28 septembrie). Mai apoi, o deplasare grea, în Liga 2, cu Politehnica Iași.

 

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu