- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Fotbal juniori: Cupa „Gheorghe Hagi” – Faza zonala Cluj – CS Xela a ocupat locul III, ratand calificarea pentru finala de la Constanta

Cluj Napoca a fost gazda fazei zonale a Cupei „Gheorghe Hagi” – Danone. Competitia s-a derulat la Baza „Unirea”, la aceasta faza participand echipele Viitorul Zalau, LPS Satu Mare, CS Xela Baia Mare, CFR Cluj, Gloria Bistrita si Atletic Oradea.

Baimarenii de la Xela sunt singurii care au participat doi ani la rand la aceasta competitie. In urma sedintei tehnice ce a avut loc CS Xela, a fost repartizata in grupa cu Viitorul Zalau, si Atletic Oradea. Baimarenii au facut 0-0 cu salajenii si i-au invins cu 4-0 pe bihoreni. Golurile au fost marcate de Adrian Ster (doua), Razvan Onea si Marius Fanatan.

In cealalta grupa, au fost CFR Cluj, Gloria Bistrita si LPS Satu Mare. Xela a cistigat grupa, calificindu-se in semifinale unde a intalnit ocupanta locului II din cealalta grupa, LPS Satu Mare.

La final scorul a fost de 1-1 (Ster) si 1-2 dupa executarea loviturilor de departajare. De remarcat ca portarul baimarean Razvan Revesz a parat 5 lovituri de la 7 m, inscriind pentru Xela doar Ionut Opris. Ca si in 2009, Xela s-a oprit in semifinale, pana la urma baimarenii clasandu-se pe locul III, ratand astfel calificarea la faza finala de la Constanta.

Golgheter al turneului a fost baimareanul Adrian Ster, cu 3 goluri marcate. Festivitatea de premiere a fost facuta de Gica Hagi, cel care i-a felicitat pe participanti, incurajindu-i pe cei care au pierdut.

Clasament final:

1. Viitorul Zalau;

2. LPS Satu Mare;

3. CS Xela Baia Mare;

4. CFR Cluj;

5. Gloria Bistrita;

6. Atletic Oradea.

Informatii furnizate de Cristian Bogdan si Emil Kemenes, antrenori CS Xela Baia Mare

Ciprian DOCHITA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu