FOTBAL – CS Minaur (re)începe meciurile din Liga a III-a

CS Minaur Baia Mare reîncepe să joace în Liga a III-a la fotbal. Primul joc din actuala ediție de campionat va fi în data de 26 august, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul din Baia Mare, adversar fiind cei de la CSM Sighetu Marmației.

CS Minaur nu a ieșit bine din Cupa României, în turul III al competiției fiind învinsă cu scorul de 5-1 de SCM Zalău. Ce credem noi că vrea CS Minaur de la acest sezon? Să evite retrogradarea în primul rând, iar apoi să viseze măcar la Liga II. Dar acum încep meciurile și le vom lua pe rând fiecare. Iar la final vom trage linie. Acum nu s-a mai făcut nicio prezentare oficială a lotului cu care echipa din Baia Mare abordează noul sezon, nu s-a făcut nimic fastuos legat de modul în care mai marii orașului văd această echipă la final de sezon. Ori asta ne spune multe și nu e nevoie de niciun comentariu.

S-a văzut sezonul trecut, când vorbele celor din conducerea Primăriei Baia Mare au fost prea mari pentru faptele celor care joacă pe teren și asta s-a văzut la final de campionat. Cu visul de a ajunge în Liga I am revenit în Liga a III-a. Rămâne de văzut dacă vom rămâne și aici. Căci se poate și mai jos de atât.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu