FOTBAL – CS Minaur nu face față în Liga 2. Este printre ultimele în clasament

Echipa de fotbal CS Minaur nu are față de Liga 2, ca să ne exprimăm într-un mod neacademic. Nu  spunem noi, o spun rezultatele echipei care acum este printre ultimele din clasament, deși spera la accederea în Liga I. Un vis frumos, dar cam nerealist.

În ultimul meci disputat pe teren propriu, CS Minaur a pierdut trei puncte pe final de meci, pe un teren extrem de greu din cauza condițiilor meteo potrivnice, însă sunt trei puncte extrem de importante în ierarhia clasamentului. Noile achiziții nu știu în ce măsură vor putea aduce echipa măcar să putem rămane în Liga a II-a, ca de Liga I nici nu poate fi vorba. Sunt probleme cu salariile, nemulțumiri de toate părțile, însă declarativ toată lumea vrea (sau visează măcar) ca Baia Mare să devină o forță în fotbal. Așa cum se vrea a fi în handbal feminin și masculin. Însă cum s-ar spune, mai e mult pană departe. 

Clasament

Steaua București – 34p

Politehnica Iași – 34p

Oțelul Galați – 32p

Unirea Slobozia – 30p

Unirea Dej – 30p

Gloria Buzău – 27p

FK Miercurea Ciuc – 26p

Concordia Chiajna – 26p

FC Brașov – 24p

Dinamo București – 24p

CSM Slatina – 23p

Pandurii Tg. Jiu – 22p

CSC Dumbrăvița – 22p

Comunal Șelimbăr – 21p

Metaloglobus – 17p

Ripensia Timișoara – 16p

Progresul Spartac – 16p

Minaur Baia Mare – 15p (17-25) – 17

Poli Timișoara – 12p

Unirea Constanța – 12p

Etapa 18 (4 martie) – FC Brașov – Constanța; Șelimbăr – Dinamo; Poli Timișoara – Poli Iași;  Progresul – Dumbrăvița; Oțelul – Miercurea Ciuc; Pandurii – Slatina; Unirea Dej – Metaloglobus; Concordia – Ripensia; Steaua – CS Minaur; Gloria Buzău – Slobozia.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu