Forta Facebook in promovarea on-line

In luna decembrie in 2009, Google a anuntat ca va afisa rezultate in timp real, preluand mesaje de pe Twitter. Acum motorul de cautare va afisa rezultate si din Facebook – cea mai mare retea de socializare din lume, cu o vechime de 6 ani si  peste 400 de milioane utilizatori inscrisi.

Prin activitatea noastra tot  mai intensa in cadrul retelelor sociale a coror continut urmeaza a fi afisat de Google pentru rezultatele in timp real, firmele private care au un cont deschis pe facebook face un pas inainte in activitatea de promovare on-line pentru clientii.

Periodic, fiecare client aflat in portofoliul web al unei firme este promovat in aceste medii, beneficiind de puterea de promovare prin intermediul retelelor sociale. Conform statisticilor oficiale, Facebook are peste 870.000 de utilizatori romani inscrisi, numarul acestora fiind intr-o continua crestere.

Viitorul serviciilor de promovare pe internet, al publicitatii online si al canalelor de informare va fi foarte mult influentat de aceste retele sociale. Folosirea lor intr-un mod inteligent poate duce la o crestere a oricarui tip de afacere, spun specialistii.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu