- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

FOCURI DE ARMĂ – Și-a incendiat mașina plină cu țigări ca să scape de polițiști (VIDEO)

Un contrabandist a vaut o idee năstrușnică. Și-a incendiat mașina plină cu țigări pentru a nu fi prins de către polițiștii de frontieră botoșăneni. În extravilanul localității Roșiori din județul Botoșani a fost identificat un autoturism despre care existau informații că ar fi implicat în acte de contrabandă.

„Soferul autoturismului suspect nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și, în consecință, aceștia au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, trăgând mai multe focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât și către pneurile autoturismului. Conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea și, pe un câmp cu vegetație abundentă, și-a incendiat autoturismul, fugind prin lanurile de porumb.

Polițiștii de frontieră sosiți la fața locului au reușit să extragă, înainte ca focul să se extindă asupra întregului autoturism, mai multe colete cu țigări de contrabandă. Incendiul a fost stins de către pompierii de la ISU Botoșani, sosiți în scurt timp, existând pericolul extinderii acestuia în lanurile de vegetație uscată din apropiere”, precizează polițiștii de frontieră.

În acest moment sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și desfășoară activități specifice în vederea stabilirii întregii arii infracționale și tragerii la răspundere a făptuitorilor.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu