Florin Cîțu spune că Maramureșul are proiecte în PNRR: ”Drumul expres Baia Mare – Satu Mare este o prioritate”

Premierul Florin Cîțu a efectuat vineri, 4 iunie, o vizită în municipiul Baia Mare, fiind însoțit de alți lideri ai PNL, precum Rareș Bogdan, Emil Boc și Robert Sighartău.

Cîțu a vorbit într-o conferință de presă despre faptul că Maramureșul are mai multe proiecte incluse în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Unul dintre acestea este drumul expres Baia Mare – Satu Mare, despre care premierul spune că este o prioritate.

”Am venit să văd planul acesta ambițios de investiții. Trebuie să știe toți maramureșenii că aveți proiecte în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Aici aveți o parte din investiții în sănătate și o parte în infrastructură. Acest drum expres Baia Mare – Satu Mare este o prioritate, el este inclus și în PNRR, dar cu siguranță vom avea surse de finanțare ca să terminăm acest drum expres.

Am văzut problemele companiilor private și toți cu care am discutat până acum mi-au spus foarte clar că infrastructura rutieră, în special, este ceea ce trebuie dezvoltat și aici. Mai avem și fonduri europene, dar asta a fost o altă discuție. Urmează a treia sursă de finanțare: de la buget. Ceea ce nu intră pe PNRR, pe fonduri europene, intră pe buget”, a punctat Florin Cîțu.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu