Florentin-Nicolae Tuș, reales președinte al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș

Marți, 12 martie 2024, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCI MM).

Pe ordinea de zi a ședinței – constituită statutar – s-au aflat 14 puncte de natură organizatorică dar și de ordin strategic cameral. Cele mai importante au reprezentat alegerea Colegiului de Conducere al CCI Maramureș, respectiv a Președintelui. Cu o prezență numeroasă, de aproximativ 70% din totalul membrilor organizației camerale, Florentin-Nicolae Tuș a fost reales președinte al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș pentru mandatul 2024 – 2028.

Structura Colegiului de Conducere al CCI MM cuprinde 17 dintre cele mai reprezentative firme din județ din domeniul industriei, al construcțiilor, financiar-bancar, din domeniul procesării rocilor naturale pentru pavaje stradale carosabile și pietonale, al  transporturilor rutiere de marfă, internaționale și interne, din industria metalurgică și constructoare de mașini din România, din domeniul fabricării aparatelor de control și distribuție a electricității, producția de posturi de transformare prefabricate, din domeniul proiectării în infrastructură rutieră, apă şi apă uzată, construcţii civile şi industriale, servicii imobiliare, consultanță și evaluări, construcții, din domeniul fabricării articolelor de îmbrăcăminte și echipamente electrice, acestea însumând aproximativ 9% din cifra totală de afaceri la nivelul județului Maramureș.  

În cadrul Adunării Generale, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș a adresat mulțumiri membrilor prezenți într-un număr semnificativ la ședința de azi pentru încrederea acordată serviciilor și organizației camerale în sinea ei, manifestându-și la final prețuirea și aprecierea pentru echipă și pentru fidelitatea companiilor membre, respectiv pentru aportul pe care îl aduc la dezvoltarea economică a județului Maramureș.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu