FILMUL TRAGEDIEI DE LA MOISEI -Ce au stabilit polițiștii

Un polonez de 64 de ani și-a pierdut azi, 5 iulie, viața pe DN18 în localitatea Moisei. Autopsia va stabili dacă șoferul a avut ceva probleme de sănătate sau nu. Ce știm este că astăzi, 05 iulie, la ora 15.54, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.N. 18, în localitatea Moisei a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă din cadrul Poliției Orașului Borșa și Vișeu de Sus, care au constatat faptul că, un bărbat de 64 de ani din Polonia, care efectua transport de persoane, aflat la volanul unui autobuz pe D.N. 18, în localitatea Moisei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, parcurgând pe acostament și șanț o distanță de 44,20 de metri iar, ulterior, a intrat în coliziune cu gardurile unor imobile, oprindu-se în peretele și terasa de beton, de la nivelul superior a unui imobil.

În evenimentul rutier nu au fost implicate alte vehicule, iar din păcate, conducătorul auto a decedat.

La fața locului au fost prezente 11 autospeciale de ambulanță cu medici specialiști, în vederea acordării primului ajutor și transportarea victimelor la Spitalele Orașelor Borșa și Vișeu de Sus. În urma evenimentului rutier au rezultat șapte victime, fiind vorba de doi bărbați de 45 și 49 de ani, respectiv cinci femei cu vârste cuprinse între 32 și 70 de ani, toți din Polonia. Persoanele vătămate au rămas internate la spital sub supraveghere medicală”, a arătat IPJ Maramureș.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu