- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Fetele de la Minaur au început pregătirile pentru noul sezon

Fetele de la Minaur au început, luni,  pregătirile pentru noul sezon competițional. 18 jucătoare au fost prezente la reunirea lotului, acestea urmând să plece, în 20 iulie, pentru o săptămână, într-un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, la Nyíregyháza – se arată pe site-ul clubului băimărean. Lotului i se vor alătura alte două jucătoare, Clara Preda și Amelia Lundback, care au avut de rezolvat unele probleme personale, fiind învoite de la reunire. Vor lipsi însă Jessica Quintino (Brazilia) și Magda Cazanga (Angola), ambele convocate la loturile naționale pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Quintino și Cazanga vor lipsi mai mult timp de la programul echipei, la fel ca proaspăt venita Teodora Damian, care va participa cu naționala de junioare la Campionatul Mondial din China (Chuzhou, 10-27 august).

Potrivit sursei citate, fetele de la Minaur vor avea primele două jocuri de pregătire în 31 iulie și 1 august, cu Békéscsabai Elore Noi Kézilabda Kft, din prima ligă maghiară. Pe 3 august va avea loc un meci în compania echipei Gloria Bistrița. Primul turneu la care va participa Minaur va fi la Târgu Jiu, în 9-11 august, alături de echipa gazdă, HC Zalău și CSM Slatina. În 15 și 16 august, Minaur va fi la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va juca două amicale cu echipa maghiară Esztergomi Vitézek RAFC. În perioada 22-24 august urmează un turneu în Baia Mare, unde pe lângă Minaur vor participa HC Zalău și CSM Iași.

Liga Florilor debutează pe 1 septembrie. În prima etapă Minaur joacă acasă cu CSM Corona Brașov.

Sursa foto: CS Minaur

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu