- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Femeie de 23 de ani care oferea servicii sexuale sub supravegherea soţului, depistată de jandarmi

Deși pare greu de crezut, sunt destule cazurile în care soțul o pune pe soție să facă sex cu alții pentru bani. Un astfel de caz a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni, care aflaţi într-o misiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, au depistat un bărbat în timp ce asigura protecţia unei tinere care practica prostituţia, în imediata apropiere a DN 72, între localităţile Sută Seacă şi Picior de Munte.

„Astfel, la faţa locului a fost solicitat în sprijin un echipaj de jandarmerie care a identificat şi verificat persoanele în cauză. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 23 de ani, presta de aproximativ 3 ani servicii sexuale la diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, aceştia fiindu-i necesari pentru traiul zilnic. Totodată, aceasta era supravegheată permanent de propriul soţ, în autoturismul căruia a fost găsit un cuţit tip briceag.

Astfel, bărbatului i s-au întocmit actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea faptei de proxenetism. Documentele vor fi înaintate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale”, au anunțat jandarmii dâmbovițeni.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu