Ad imageAd image

FCSB, aproape de titlu. A învins CFR Cluj, în deplasare, cu 1-0

Ad imageAd image

FCSB a făcut un pas important spre titlu în Superliga de fotbal. Echipa bucureșteană a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off. Golul victoriei a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 16, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Adrian Şut a mai avut o mare ocazie în prima jumătate de oră, dar portarul Răzvan Sava a respins mingea în transversală.

FCSB a jucat foarte bine în prima jumătate de oră și a controlat jocul. CFR Cluj a ratat ocazii importante, cum ar fi șutul slab al lui Daniel Bîrligea, din 6 metri. Darius Olaru a avut și el o ocazie bună, dar șutul său a fost respins de portarul Sava.

Moment controversat, în finalul meciului

În minutul 90+9, fundașul mauritan Aly Abeid a primit un cartonaș roșu pentru o lovitură dată lui Octavian Popescu. Acest incident a declanșat o încăierare la marginea terenului.

Rezultatele echipelor în play-off

– FCSB a câștigat toate cele patru partide din play-off

– CFR Cluj a suferit a doua înfrângere consecutivă acasă în această fază a competiției

FCSB a demonstrat încă o dată că este o echipă puternică și cu un moral ridicat, obținând o victorie importantă împotriva unui adversar redutabil. Titlul de campion pare din ce în ce mai aproape pentru echipa din București, care continuă să impresioneze în Superliga de fotbal.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu