Exorcistul sef al papei: „Diavolul salasluieste la Vatican. Influenta malefica a Satanei este evidenta la cele mai inalte ranguri ale ierarhiei catolice”

Exorcistul suprem al Vaticanului, parintele Gabriele Amorth, afirma ca atacul asupra Papei Benedict al XVI-lea, din Ajunul Craciunului din 2009, de catre o femeie instabila psihic, precum si scandalurile de abuz sexual care au planat deasupra Bisericii din Occident, stau marturie pentru faptul ca Anticristul a pornit un razboi impotriva Sfintei Viziuni.

„Diavolul salasluieste la Vatican si putem observa cu totii consecintele. Poate sa ramana ascuns, sau sa vorbeasca in diferite limbi, ori chiar sa se faca placut. Uneori, ma batjocoreste. Insa eu imi iubesc meseria”, a declarat parintele Amorth, in varsata de 85 de ani, exorcistul suprem al Sfintei Viziuni in ultimul sfert de secol.

Influenta malefica a Satanei a fost evidenta la cele mai inalte ranguri ale ierarhiei catolice, existand cazuri de cardinali necredinciosi sau preoti adoratori ai demonilor”, a mai spus exorcistul.

Incercarea de asasinare a Papei Ioan Paul al II-lea de catre un asasin turc, in 1981, si revelatiile recente ale „violentei si pedofiliei” savarsite de preotii catolici impotriva copiilor aflati in grija lor sunt tot lucratura Diavolului, spune parintele Amorth, care a scris si o carte despre vocatia lui, „Memoriile unui Exorcist”, publicata recent.

Parintele Amorth, care este presedinte al Asociatiei Exorcistilor si a luptat, ca partizan, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, a declarat in trecut ca atat Hitler, cat si Stalin erau posedati de Diavol. Intr-un interviu dat de Vatican in 2006, el a marturisit: „Cu siguranta ca Diavolul exista si este capabil sa posede nu doar o singura persoana, ci si un grup intreg sau o populatie. Sunt covins ca nazistii erau cu totii posedati. Este suficient sa ne gandim la faptele lui Hitler si ale lui Stalin”.

Sursa: telegraph

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu