EVENIMENT – Un puștan drogat a furat mașina tatălui și a făcut accident

Polițiștii sătmăreni au fost sesizați în această noapte despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. În fapt, un tânăr de 15 ani, din Satu Mare, ar fi sustras un autoturism aflat în proprietatea tatălui său, pe care ulterior l-ar fi condus pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat.

„În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești. Polițiștii au desfășurat activitățile specifice de verificare ce se impun, constatând faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nicio categorie. Fiind supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv”, a anunțat IPJ Satu Mare.

Puștanul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în organism, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu