Eugen Iordachescu, avocatul lui Anghel, spune ca Liviu Chira trebuie sa raspunda penal in dosarul Horea 46 A, dupa ce a incasat o suma de bani „din care multi s-au infruptat”

In cadrul procesului pe care fostul edil baimarean Cristian Anghel l-a avut saptamana trecuta la Curtea de Apel Cluj, unul dintre avocatii acestuia, Eugen Iordachescu, a afirmat, citat de citynews, ca, referitor la prejudiciul de 400 de mii euro, constatat de procurorii DNA, „se stie ca multi s-au infruptat”.

Contactat telefonic de ZiarMaramures.ro, avocatul clujean a spus ca afirmatiile sale au la baza anumite informatii legate de destinatia ulterioara a banilor, informatii care urmeaza a fi verificate. De asemenea, acesta a precizat ca nu este nici legal si nici moral ca suma rezultata din prejudiciul constatat sa fi fost incasata de Liviu Chira, iar acesta sa nu se afle printre cei trasi la raspundere in dosarul respectiv.

„Sunt niste informatii pe care le-am primit si pe care trebuie sa le verificam. Nu va pot da alte detalii. Nu este admisibil ca o suma de bani, care este cel putin prezumata a fi produsul infractiunii, sa stea in mainile unei terte persoane care nu a fost implicata deloc in acest proces. Nu este legal si nici moral”, a spus Iordachescu.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu