Escrocata prin sms – O baimareanca a fost inselata sa ofere 6.400 lei in schimbul unei masini si a unui premiu de 10 mii euro

Escrocheriile prin intermediul telefonului mobil fac in continuare victime, cu toate ca multe dintre cazurile de persoane inselate au fost mediatizate intens. Mai mult, metodele folosite de escroci sunt de-a dreptul ridicole.

In cursul zilei de miercuri, o baimareanca a reclamat la politie ca in data de 15 februarie a primit pe telefonul mobil un mesaj prin care era anuntata ca a castigat un premiu de 10.000 euro. Reclamanta a sunat la numarul de telefon de la care a primit mesajul si a urmat instructiunile conform carora, pentru a beneficia de premiu, trebuie sa trimita intr-un cont suma de 1.200 lei.

„Dupa ce a trimis banii, a fost sunata de la acelasi numar de telefon si i s-a spus ca a castigat un autoturism. Singura conditie pentru a putea intra in posesia lui a fost sa trimita suma de 5.200 lei. Dupa ce a trimis si a doua suma de bani, femeia a sunat la acel numar de telefon insa nu i-a raspuns nimeni. Abia atunci si-a dat seama ca a fost inselata si a pierdut 6.400 lei”, a precizat Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

In prezent, politistii fac cercetari pentru identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu