Duster, primul SUV de la Dacia, prezentat oficial la Geneva (VIDEO)

„Dupa doi ani de la lansarea lui Sandero, tot aici, la Geneva, Dacia revine cu Duster, singurul SUV la pretul unei masini de oras”, a declarat in conferinta oficiala de prezentare de la Geneva, Beatrice Foucher, manager ds produs al Grupului Renault.
Pentru inceput, Dacia Duster va fi comercializata in Europa, Turcia si in Maghreb (Algeria si Maroc), urmand ca din iunie autovehiculul sa ajunga sub marca Renault in Ucraina, Orientul Mijlociu (Israel, Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.


In Romania, Dacia Duster, al saselea model al gamei producatorului romano-francez de automobile, va costa intre 10.500 de euro, pentru versiunea 4X2, 1.6 si 105 CP, si 15.600 euro pentru varianta Laureate 4X4, 1.5 dCI si 110 CP.


Primul SUV din istoria Dacia poate fi achizitionat si prin intermediul programului „Rabla”, demarat in acest an pe data de 18 februarie.
Conform prezentarii oficiale, primul model 4X4 de la Dacia este unul robust, fiabil si usor de intretinut, destinat clientilor care au nevoie in utilizarea cotidiana de un vehicul de teren cu capacitati totale.

In cadrul editiei aniversare a Salonului Auto de la Geneva, programat in perioada 4 – 14 martie, Dacia are cel mai mare stand din istoria marcii, cu o suprafata totala de 770 de metri patrati, depasind nume precum Saab, Daihatsu, Suzuki sau Dodge.
In avanpremiera evenimentului, in zilele de 2 si 3 martie, dedicate presei, sunt programate circa 100 de lansari de noi modele auto.

Sursa: agerpres

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gCCe3B9bpU&feature=player_embedded[/youtube]

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu