Dupa golul lasat de plecarea deputatului Catalin Chereches, PSD Baia Mare incearca sa isi refaca randurile, prin aducerea de noi membri in organizatie

PSD Baia Mare are parte nu doar de oameni care pleaca (vezi recenta demisie a deputatului Catalin Chereches), ci si de noi membri. „Inainte de Congresul Extraordinar am oferit 32 de noi carnete de membri PSD”, a spus Mircea Dolha, presedintele PSD Baia Mare. Printre cei primiti se numara si Mircea Ursache, fost sef al AVAS. „Este un om de nadejde al PSD si ne bucura ca a acceptat invitatia noastra” a completat Dolha. Se spune ca Ursache ar fi un potential candidat la sefia organizatiei judetene. Ramane de vazut ce vor spune social-democratii maramureseni despre un presedinte venit din alte zari.

Ionut Roman este proaspat inscris in PSD Baia Mare, el venind prin transfer de la organizatia Recea. La fel cum este venit si Dragos Titea de la Organizatia Sector 6 Bucuresti. „Suntem pregatiti de munca. Vrem ca la alegerile locale sa obtinem locul I cu PSD Baia Mare, iar la Parlamentare sa fim partidul ce va avea cele mai multe mandate pentru a putea ajunge din nou la guvernare” a precizat Dragos Titea, cel ce ocupa si functia de secretar al Departamentului Transporturi si Infrastructura din PSD.

Si pentru ca urmeaza ca PSD sa isi demonstreze forta din filiale, cei din organizatia Baia Mare vor fi printre primii care vor demonstra ca sunt o forta in partid. „Vom organiza un Consiliu Municipal largit. Cu peste 500 de delegati. Prin asta vom demonstra ca suntem bine organizati, loiali partidului si ideii de social-democratie” a precizat Mircea Dolha. Cel mai probabil, acest consiliu va avea loc in luna martie, la Teatrul Municipal din Baia Mare.

Ciprian DOCHITA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu