Dupa ce a primit insigna de delegat, Gabriel Zetea nu a putut vota, lipsindu-i mandatul din partea PSD Maramures

Probleme cu delegatia maramureseana la Congresul PSD de la Bucuresti. Unul dintre delegati nu a putut vota din cauza faptului ca organizatia judeteana nu l-a mandatat in scris in acest sens. Este vorba despre consilierul judetean Gabriel Zetea. Pentru a vota, fiecare delegat avea nevoie de buletin, insigna de delegat, precum si de un mandat de delegat emis de organizatia judeteana a partidului. Ori in cazul lui Zetea, acesta din urma a lipsit. Astfel ca el nu a mai putut vota.

Zetea nu a fost singurul din delegatia Maramures care nu a votat. Din totalul de 25, doar 21 de membri au votat. Acestia au fost conditionati de transportul cu avionul sau trenul, inapoi, spre Baia Mare. Printre acestia se numara si Octavian Cernestean, presedintele organizatiei din Baia Sprie, care a parasit Congresul PSD, pentru a prinde trenul.

De asemenea, Eugenia Godja si Calin Matei au plecat la aeroport, pentru a prinde avionul de intoarcere. Insa presedintele si vicepresedintele PSD Maramures au solicitat o delegare prin care au putut vota mai repede decat ora programata.

La aceasta ora, pesedistii maramureseni s-au retras la Hotelul Pullman, unde sunt cazati, urmand a reveni la Romexpo, pentru aflarea rezultatului alegerilor PSD.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu