Dosarul lui Mircea Dolha se judeca miercuri la Cluj – DNA l-a trimis in judecata pe primarul interimar pentru trafic de influenta

Primarul baimarean Mircea Dolha este chemat din nou in fata instantei. Cauza in care a fost trimis in judecata de DNA, pentru trafic de influenta, a fost amanata la sfarsitul lunii trecute, cand magistratii Curtii de Apel Cluj au hotarat un nou termen de judecata, la solicitarea avocatului acestuia, Vasile Jurj, care a solicitat o perioada de timp pentru studierea dosarului, el fiind angajat cu o zi inaintea termenului de judecata.

In anul 2006, Dolha a fost trimis in judecata de DNA. Din probele administrate de procurori a rezultat ca, „in cursul lunii iunie 2006, inculpatul Mircea Dolha a pretins de la o persoana denuntatoare suma de 15.000 euro,afirmand ca, prin influenta pe care o are asupra colegilor sai din cadrul Consiliului Local Baia Mare, ii va determina sa voteze un proiect privind vanzarea, catre persoana denuntatoare, a unei suprafete de teren aflat in proprietatea Consiliului Local Baia Mare”.

Initial, Dolha a fost achitat de magistratii din Baia Mare, acum cauza aflandu-se in apel. ZiarMaramures.ro va prezenta solutia instantei de la Cluj, imediat dupa pronuntarea acesteia.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu