Dosarul cu traficul de influenta al primarului interimar s-a amanat – Mircea Dolha: „La dosar sunt probe nelegale. O inregistrare audio fara acceptul Parchetului si o hartie contrafacuta”

In urma cu cateva momente, magistratii Curtii de Apel Cluj au decis amanarea procesului primarului interimar Mircea Dolha. Acesta a solicitat un nou termen de judecata, invocand o exceptie de neconstitutionalitate. Primarul interimar afirma ca la dosar se afla probe nelegale.

„S-a amanat pentru ca am cerut instantei exceptia de neconstitutionalitate. La dosar sunt probe nelegale. Ma refer la acea inregistrare audio si la hartia contrafacuta de catre denuntatoare. M-am mirat si eu ca DNA-ul si magistratii au fost de acord cu ceea ce am cerut noi. Au fost de acord ca e neconstitutionala si s-a ajuns la Inalta Curte. Acea inregistrare nu e legala. Nu a fost facuta cu acordul Parchetului. A fost facuta pentru a se face show.

Era vorba de o hartie scrisa de madam Vranau si de o inregistrare pentru care nu am inteles nici acum de ce sunt trimis in judecata. Astept finalul. Cand avem o sentinta definitiva, apar in fata voastra. Spulberati-ma! Nu e o similitudine cu cazul Anghel. Sunt doar in apel. Cei care s-au bucurat, s-au bucurat degeaba”, a declarat Mircea Dolha.

Magistratii au dispus sesizarea Curtii Constitutionale. De asemenea, Curtea de Apel Cluj a respins cererea de suspendare a judecarii cauzei depuse de Mircea Dolha. Impotriva hotararii de respingere a cererii de suspendare a procesului, Dolha a inaintat recurs. Acesta se va judeca pe data de 2 iunie.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu