DOLIU – Fost actor al Teatrului Municipal Baia Mare, trecut la cele veșnice. A jucat în spectacolele de Revistă

Comunitatea artistică băimăreană a aflat în weekendul trecut de trecerea la cele veșnice a celui care a fost Claudiu Pop, fost actor al Teatrului Municipal, secția Revistă, dar și om de televiziune.

„Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea în neființă a fostului nostru coleg, Claudiu Pop. Claudiu a făcut parte mulți ani din trupa secției Revistă a Teatrului băimărean, pe vremea când Mihai Puiu Maximilian și Vasile Veselovski scriau libretele spectacolelor de Revistă.

Va rămâne în amintirea colegilor și a publicului, ca un artist complet, un actor multipremiat la concursurile de gen și un textier talentat și creativ, atât de îndrăgit de cei cu care lucra. Ne-a lăsat moștenire libretele spectacolelor REMEMBER REVISTA, BONSOIR, NE VEDEM LA REVISTĂ, VARIETĂȚI… VARIETĂȚI, REVISTA FOREVER și altele scrise doar de el sau în colaborare cu Mihai Puiu Maximilian sau Cornel Udrea.

Amintim câteva din spectacolele în care a jucat și la care a adăugat strălucire și valoare cu talentul, umorul și creativitatea lui: A DOUĂSPREZECEA NOAPTE, BERTOLDO LA CURTE, CEI TREI MUȘCHETARI, MUȘCHETARII MĂGĂRIEI SALE/. După ce a părăsit teatrul, a urmat o carieră de succes în televiziune și a lansat cartea „Greu de slăbit”. Familia a anunțat ca înmormântare va avea loc miercuri, 3 august, începând cu ora 13.00”, precizează Teatrul Municipal.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu