Doi noi judecatori si un procuror, in magistratura din Maramures, numiti prin decret prezidential

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire in functie a judecatorilor si procurorilor declarati admisi la concursul de admitere in magistratura, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, in luna noiembrie, 2009.

Printre acestia se numara si Adriana-Ramona Abraham, care va activa ca si magistrat in cadrul Judecatoriei Baia Mare. Conform purtatorului de cuvant al Tribunalului Maramures, decretul de numire a avut in vedere persoane intrate in magistratura, dupa o experienta de minim cinci ani in domeniul juridic.

Alaturi de judecatorul Abraham, pe lista celor intrati in magistratura din Maramures se alfa si procurorul Ioan Tomoiaga, care va lucra in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

In urma cu doua saptamani, presedintele Basescu a semnat un alt decret de numire in functie a magistratilor, admisi in magistratura in urma examenului de definitivat. Printre cei numiti se regaseste si judecatorul Mihai Bogdan Pop, din cardul Judecatoriei Baia Mare.

„Mihai Pop a fost numit ca si judecator definitiv, dupa finalizarea perioadei de stagiatura. Examenul a avut loc in luna decembrie”, a declarat judecatorul Codruta Alb, purtator de cuvant al Tribunalului Maramures.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu