Dinuca Selejan: „Mi se trage de la Hoban, cu schimbul de teren, la Kaufland. Am zis ce a trebuit la DNA. Dar nu am de botezat copii cu liberalii”

Dinuca Selejan, fostul consiler local PD-L, aflat in conflict deschis cu Municipalitatea baimareana, are explicatia pentru faptul ca alesii locali se opun concesionarii terenului ocupat ilegal de constructia Pietei Salajanca.

In opinia sa, principala opozitie o reprezinta liberalii din Consiliul Local. Acestia nu o au la suflet pe Salajan, in urma unor declaratii pe care fostul consilier le-ar fi dat procurorilor DNA, referitoare la un schimb de teren al carui artizan a fost Ioan Hoban. Schimb de teren care i-a adus fostului deputat maramuresean un dosar urmat de trimiterea sa in judecata.

„Mi se trage de la Hoban, cu schimbul de teren, la Kaufland. Ca eram consilier local pe vremea aceea. Si am fost chemata si eu la DNA, ca toti consilierii. Am zis ce a trebuit. Am fost singurul consilier langa care Hoban a trimis un avocat. A crezut ca daca isi trimite avocatul, nu o sa spun adevarul. Si normal ca a auzit ce am spus. Dar nu am de botezat copii de acum incolo cu liberalii”, spune Dinuca Selejan.

Aceasta afirma ca portiunea de teren solicitata spre concesiune catre Consiliul Local este atat de ingusta incat acolo nu se poate construi nimic. Totusi, terenul ar putea avea o utilitate.

„O sa propun domnului Anghel, sa isi faca, alaturi de ceilalti consilieri locali, un cavou fiecare, de-a lungul pietei Salajeanca. Vreo zece consilieri cati sunt ei (liberali, n.red.), incap. Ca garaje nu incap. Deci, numai cate un cavou lung, asa”, afirma fostul consilier PD-L.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu