DIN APRILIE – Se reiau cursurile de pregătire ale gravidei pentru naștere la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare a anunțat reluarea cursurilor de pregătire a gravidei pentru naștere și lăuzie, în cadrul campaniei “ȘCOALA MAMEI” începând cu luna aprilie. Cursurile sunt gratuite, organizate în module începând cu modulul dedicat gravidelor aflate în primul trimestru de sarcina și vor fi susținute de medici din cadrul secțiilor de Obstetrica-Ginecologie și Neonatologie.
Prima sesiune de cursuri va debuta în data de 06.04.2023, începând cu ora 11.30, la Centrul de Planificare Familială, situat pe strada Progresului nr. 2. Cei dornici să cunoască tainele relaționării cu viitorul membru al familiei pot apela la nr. de telefon: 0262 220 445, ocazie cu care vor putea afla detalii cu privire la temele abordate, despre modulele dedicate mamicilor aflate în semestrele II și III de sarcină, despre sănătatea sarcinii, întâlnirea cu bebelușul, alăptarea, îngrijirea nou-născutului sau alte teme specifice sarcinii, nașterii și copilului mic, la solicitarea cursanților.
Este un curs de educație și prevenție în sănătate, ce se desfășoară în cadrul SJUBM. Evenimentele se adresează viitorilor părinți, interesați de sănătate, prevenție, dar și de socializarea cu alți părinți și specialiști în medicină. Vă invităm să descoperiți un loc unde puteți găsi sprijin și informații sigure, de la primii pași în călătoria de părinte, pentru un copil sănătos”, a transmis manager Oros George Alexandru.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu