Deputatul Gabriel Zetea: Vocea presei trebuie să rămână liberă și neîngrădită

Cu ocazia Zilei Mondiale a Presei Libere aduc un omagiu tuturor jurnaliștilor care își asumă riscuri și fac sacrificii pentru a aduce adevărul în fața noastră, pentru a denunța nedreptățile și pentru a ne oferi o perspectivă clară asupra lumii în care trăim. Mulțumim pentru curajul, dedicarea și integritatea voastră și vă felicit pe toți cei care reprezentați puterea informației corecte și echilibrate.

Celebrăm rolul fundamental pe care jurnaliștii și mass-media îl joacă în menținerea unei societăți informate și transparente. Libertatea presei este un pilon esențial al democrației, un drept care trebuie apărat și respectat în fiecare zi, în fiecare colț al lumii. Mulțumesc din suflet tuturor celor cu care am avut privilegiul să interacționez în acești ani atât în platourile studiourilor radio-TV, cât și jurnaliștilor de presă scrisă care mi-au luat interviuri și mi-au cerut opinia pe marginea subiectelor de interes.

Apreciez toți jurnaliștii care își respectă meseria și deontologia profesională și vă doresc să fiți mereu etalonul corectitudinii, a informației corecte și verificate. Să luptăm împreună pentru a proteja și promova libertatea de exprimare, pentru a ne asigura că vocea presei rămâne liberă și neîngrădită, în serviciul adevărului și justiției.

La Mulți Ani tuturor celor care contribuie la menținerea unei prese libere și independente!

Gabriel ZETEA

Distribuie articolul
1 Comment