- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Deputatul Gabriel Zetea: Ambulanțierii au fost primiți la Guvern de premierul României și de ministrul Muncii!

După ce în studioul televiziunii Antena 3 CNN a fost față în față cu ambulanțierul Gheorghe Chiș, președintele Federației Naționale Sindicale „Ambulanța“ din România, deputatul PSD Gabriel Zetea a fost extrem de impresionat de întâlnirea cu liderul sindical.

Zetea a contactat-o pe ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, și i-a cerut să îi primească pe reprezentanții a,bulanțierilor pentru a identifica soluții la problemele pe care aceștia le ridică.

”Mă bucur că am putut fi de ajutor, intermediind relația corectă între sindicaliștii din Ambulanță și premierul României, Marcel Ciolacu, dar și întâlnirea pe care au avut-o cu ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.

Empatizez din tot sufletul cu situația prin care trec ambulanțierii din întreaga țară, dar în mod special m-a impresionat interacțiunea avută cu Gheorghe Chiș, președintele Federației Naționale Sindicale ”Ambulanța”din România, căruia i-am arătat că nu toți politicienii lansează promisiuni fără acoperire.

Admir felul demn în care ambulanțierii și-au susținut cauza și mă bucur în mod deosebit că în această după-amiază am reușit să discutăm, la Guvernul României, cu premierul Marcel Ciolacu dar și cu ministrul Muncii și că în urma dialogului constructiv, ambulanțierii au decis să renunțe la greva foamei. Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI”, a declarat deputatul Gabriel Zetea.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu