Deputatul Catalin Chereches: “Cristian Anghel a facut multe lucruri bune pentru Baia Mare. Proiectele sale trebuie continuate”

Deputatul independent de Maramures, Catalin Chereches, afirma ca edilul baimarean Cristian Anghel, condamnat azi de Curtea de Apel Cluj la doi ani si jumatate pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata, a facut multe lucruri bune pentru Baia Mare, iar proiectele acestuia trebuie continuate.

Referitor la sentinta data in dosarul Horia 46A, deputatul considera ca decizia Curtii nu poate fi contestata. „Eu nu doresc sa comentez decizia Curtii de Apel din Cluj, in aceeasi cauza pentru care Tribunalul Maramures l-a achitat pe Cristian Anghel. Vreau sa spun insa ca in toti anii in care Cristian Anghel a fost primarul municipiului Baia Mare, a facut multe lucruri bune pentru municipiul resedinta de judet. Aceste lucruri bune se vad in dezvoltarea orasului, in inscrierea sa in circuitul cultural, in atragerea societatii civile catre administratie.

Prin privarea de libertate a lui Cristian Anghel, Baia Mare si baimarenii nu trebuie sa sufere. Avem obligatia, ca si cetateni ai orasului, ca si oameni politici, sa continuam ceea ce a fost bun, sa ducem mai departe proiectele pentru Baia Mare. Asa inteleg eu sa fiu de folos oamenilor. Regret nespus ca s-a ajuns aici”, a afirmat deputatul de Maramures, Catalin Chereches.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu