DEPUTAT FLORIN ALEXE: „O țară civilizată este o țară în care cetățenii se simt protejați”

Deputatul Florin Alexe spune că o țară civilizată este una în care cetățenii ei se simt protejați de autoritățile statului.
„Am avut o nouă întâlnire productivă cu reprezentanții Asociației EDIT. Am discutat despre evoluția proiectului „România în siguranță”, cel mai ambițios program național de educație pentru siguranță. Potrivit statisticilor UE, România se află pe primul loc la numărul de decese cauzate de accidentele rutiere, având o medie de 96 de decese la milionul de locuitori. Statisticile sunt îngrijorătoare. Credem că a venit timpul să spunem stop accidentelor rutiere. Ne dorim să implicăm cât mai multe autorități locale și centrale în demersul nostru de a schimba statisticile.
Împreună cu Asociația EDIT, am pus bazele unui proiect de politică publică care să aducă România mai aproape de exemplele de bună practică din UE. Suntem încrezători că putem aplica rapid metode probate cu succes în alte țări.
În viziunea noastră, o țară civilizată este o țară în care cetățenii se simt protejați. Vom face toate eforturile necesare pentru a asigura cele mai bune condiții pentru participanții la trafic. Investim în siguranță! Investim în viitor!„, spune deputatul Florin Alexe.
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu