Demisie soc: Cristian Niculescu Tagarlas a renuntat la functia de presedinte al PNL Baia Mare – Liberalii maramureseni, in deriva

Degringolada in randurile liberalilor maramureseni. Dupa demisia lui Ioan Hoban, presedintele interimar al PNL Maramures, un alt lider local a renuntat la o functie de conducere in partid. Este vorba de Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare.

In cadrul unei sedinte de partid care a avut loc in cursul serii de luni, acesta si-a anuntat demisia din functia detinuta la nivelul organizatiei municipale.

„Si-a exprimat verbal intentia de a demisiona, ramane sa indeplineasca formalitatile. Cristian Niculescu a adus multe argumente pentru a-si motiva hotararea. Unul dintre acestea a fost ceea ce s-a intamplat in ultimele zile pe scena politica locala.

In organizatia Baia Mare nu a avut probleme. Probabil ca au fost reprosuri mai mult sau mai putin voalate, dar nu i s-a dat in cap. In schimb, in filiala teritoriala, odata cu renuntarea la candidatura, s-au produs anumite urmari care au dus la o degringolada”, a declarat Gavril Ardusatan, consilier judetean, si membru in structurile de conducere ale PNL.

Dincolo de declaratiile oficiale, Cristian Niculescu Tagarlas a fost afectat si de faptul ca nu a reusit schimbarea din functie a viceprimarului Mircea Dolha, in urma cu doua saptamani. Sedinta de indata a Consiliului Local nu s-a mai tinut, iar liberalii si-au reconsiderat pozitia fata de Dolha, pentru ca la doar cateva zile dupa aceea sa-l voteze in unanimitate in functia de primar interimar al Municipiului Baia Mare.

De asemenea, demisia lui Tagarlas este legata si de revenirea lui Cristian Anghel din puscarie. Deloc intamplator, acesta din urma l-a atacat in repetate randuri pe presedintele PNL Baia Mare, caruia i-a reprosat modul in care conduce organizatia.

La aceasta ora PNL nu are in Maramures lider nici la filiala judeteana si nici la cea municipala. Ambii presedinti fiind demisionari.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu