Declaratie soc: Mircea Dolha, despre necunoasterea situatiei juridice a blocului Horea 46 A: „Domnul Tagarlas ne-a asigurat ca totul este in regula!”

Declaratie soc in cazul dosarului Horea 46 A. Misterul legat de lipsa de interes a comisiei de negociere fata de situatia juridica a imobilului la momentul discutiilor cu Liviu Chira, care nu era proprietarul imobilului, este elucidat de viceprimarul Mircea Dolha. Consilier local la acea data, Dolha a facut parte din comisia de negociere.

In declaratia sa data in fata magistratilor, acesta afirma ca nu a avut cunostinta de situatia juridica a blocului, consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas dand asigurari intregii comisii ca lucrurile sunt in regula. In fapt, acestea nu erau.

„Arat faptul ca in cadrul sedintelor de negociere, Liviu Chira nu a prezentat inscrisuri privind dreptul de proprietate asupra imobilului, insa cunosc ca aceste documente i-au fost prezentate domnului Niculescu Tagarlas, care era si presedintele Comisiei Juridice, si care ne-a asigurat ca totul este in regula”, a declarat Mircea Dolha.

La data purtarii negocierilor cu Liviu Chira, blocul era proprietatea Cuprom SA. Intre societate si Liviu Chira fiind incheiat doar un antecontract de vanzare-cumparare (cu transmisia posesiei la data vanzarii).

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu