DECIZIE- Gabriela Hofer, director economic la Serviciul de Ambulanță Maramureș

Fostul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare, Gabriela Hofer, a fost numită în funcția de director economic la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș cu titlu interimar, pe o perioadă de 6 luni de zile. Informația a fost confirmată chiar de către Gabriela Hofer, pentru ziarmm.ro.

Vă reamintim că la Serviciul de Ambulanță Maramureș au fost în ultima vreme probleme care au dus la schimbarea Ligiei Micle de la conducerea instituției, printre altele.

„Îmi fac un plan de management pentru ce urmează să fie. Și eu, și Ioana Cătană, și ea maxim pe o perioadă de 6 luni, suntem interimar pe funcție. Ne dorim doar să asigurăm stabilitate și liniște în instituție și să încercăm să facem treaba să meargă. Acesta este singurul nostru scop. Vreau să cunosc personalul și să mă integrez și aceste funcții ne responsabilizează. Ambele instituții sunt subordonate Ministerului Sănătății, principiile de funcționare sunt aproape același. Vrem să facem să fie bine în instituție”, a spus Gabriela Hofer.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu