De ziua Politiei Romane, jurnalistii si-au incercat maiestria la tras dupa talere

De cativa ani ne tot exersam (unii) talentul la trasul cu armele pe care le au in dotare cei ce apara legea in Romania. Inspectoratul de Politie al judetului Maramures si-a facut un obicei in a ne invita cu cateva zile inainte de 25 martie, cand se sarbatoreste ziua Politiei Romane, la tras dupa talere (cu multumiri pentru cei de la CSM Baia Mare, Sorin Andrei si antrenorului emerit Emil Marinescu).

Printre gazdele din 2010 s-au regaisit si comisarul sef Mircea Sabou, cel ce conduce si structura maramureseana a IPA (International Police Asociation), precum si comisarul sef Ioan Isac, seful IPJ Maramures. Acesta din urma a trecut in revista potentialul presei maramuresene declarandu-se multumit cu ce a vazut.

A fost o actiune reusita ce prefateaza evenimentele care se vor desfasura pe 25 martie 2010 la Teatrul Municipal. Tot acolo vor fi premiati si cei mai buni tragatori din randurile jurnalistilor:

la fete Simona Baran, Ramona Ioana Pop si Lavinia Sabaceag pe II, iar pe trei Izabela Jurasko si Mirabela Lavita, iar la masculin Dani Mezok, Ghita Porumb si Paul Szaniszlo. Si dupa ce am tras in poligon, ne-am mutat la caldura focului din semineu la un pahar de vorba si ceva de-ale gurii.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu