Ad imageAd image

Cu ce s-au ales șoferii vitezomani surprinși ce polițiștii maramureșeni

Ad imageAd image

Pentru polițiștii rutieri maramureșeni, ultima săptămâna a însemnat implicarea în derularea, la nivel județean, a campaniei ”SPEED”, aparținând Polițiilor Rutiere Europene (ROADPOL).

Această acțiune a vizat prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea limitei legale de viteză. În timpul acestei campanii, polițiștii au folosit echipamente de supraveghere video și măsurare a vitezei pentru a identifica șoferii care depășeau limita legală.

Au fost controlate 841 de autovehicule, iar în urma operațiunilor, au fost aplicate 632 sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost reținute 57 de permise de conducere, dintre care 52 pentru depășirea vitezei cu mai mult de 50 km/h și 5 pentru depășirea vitezei cu mai mult de 70 km/h.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș atrag atenția asupra faptului că respectarea limitelor legale de viteză este esențială pentru siguranța tuturor participanților la trafic, precum și pentru reducerea riscului producerii accidentelor rutiere.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
1 Comment