CS Marmatia a primit 110 mii lei de la Consiliul Judetean – Mai bine de jumatate din bani vor fi folositi pentru acoperirea datoriilor de 60 mii lei

Consiliul Judetean Maramures imparte banii, in limitele disponibile, pentru sustinerea cluburilor sportive care fac performanta in diferite discipline sportive. Acestea sunt prevederile Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambusabile din fonduri publice.

La nivelul Judetului Maramures au fost depuse pentru finantare 33 de dosare de catre cluburile si asociatiile sportive din judet. Dintre acestea doar 28 au fost declarate eligibile si au primit aprobare.

Cei mai multi bani au fost primiti de catre CSM Baia Mare, 830.000 lei, urmata de HCM Baia Mare, cu 450.000. printre cele 28 de dosare aprobate se numara si CS Marmatia Sighetu Marmatiei, care a primit 110.000 lei.

Presedintele CS Marmatia Sighet, Pop Gheorghe, ne-a declarat ca acesti bani vor fi folositi pentru harana, echipamentul si deplasarile jucatorilor, plus datoriile pe care clubul le are, datorii care se ridica la 600 de milioane de lei vechi.

Dupa cum am amintit banii sunt acordati pentru performante sportive, insa clubul sighetean nu a obtinut performante deosebite in ultima perioada. Multi jucatori au abandonat din cauza neplatii salariilor. Plus de asta, CS Marmatia a primit si o amenda de 3.200 lei, pentru faptul ca a evoluat cu un numar mai mic de jucatori decat cel admis, in meciul cu CSM Sebes.

Bani au mai primit si Asociatia CS Salina Ocna Sugatag, 10.000 lei si Asociatia Sportiva Brisca Sarasau, care a primit 3.500 de lei.

TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu