Cristian Niculescu – Tagarlas: „Eu nu sunt jucaria nimanui. Nu sunt nici omul lui Anghel, nici al lui Stef si nici al lui Hoban. Pentru mine, niciunul dintre ei nu e un model politic”

Cristian Niculescu – Tagarlas, consilier local PNL, afirma ca a facut un pas in spate, retragandu-se in esalonul doi al liberalilor maramureseni, pentru a observa mai bine ceea ce se intampla la nivelul partidului. In urma parte a lunii aprilie, acesta si-a anuntat demisia din functia de presedinte al organizatiei municipale a PNL Baia Mare.

Tagarlas afirma ca deciziile sale politice nu sunt determinate de nicio persoana din cadrul partidului, chiar daca ani la rand s-a spus ca fostul presedinte al PNL Baia Mare este omul lui Ioan Hoban. „Eu nu sunt jucaria nimanui. Nu sunt nici omul lui Cristian Anghel, nici al lui Radu Stef si nici al lui Ioan Hoban. Pentru mine, niciunul dintre cei trei nu reprezinta un model politic. Iar filiala judeteana a PNL nu este o masinuta pe care o tragi cu ata pe trotuar, sa o dai inapoi cand te plictisesti de ea”, spune Tagarlas.

Mai multe detalii privind modul in care evolueaza lucrurile in PNL Maramures dupa arestarea lui Cristian Anghel, dar si legate de Primaria Baia Mare si viitorul municipiului, prin prisma proiectelor derulate pe bani europeni, intr-un interviu realizat de Cinemar TV (CBN), difuzat in cadrul Emisiunii de Duminica (maine, 23 mai), incepand cu ora 9 dimineata.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu