Cristian Anghel spera degeaba in stramutarea dosarului – Cel mai probabil, cererea va fi respinsa, ca fiind fara obiect, sustin avocatii baimareni – Singura sa sansa este revizuirea

Dupa esecul inregistrat la Curtea de Apel Cluj, fostul primar Cristian Anghel a afirmat ca are in vedere folosirea unei alte cai de atac, respectiv revizuirea. Insa inaintea acesteia, el spera ca in 28 mai, Inalta Curte de Casatie si Justitie sa aprobe cererea de stramutare, iar sentinta de la Cluj sa devina nula, ea rejudecandu-se la o alta insanta.

Consultati de ZiarMaramures.ro, mai multi avocati baimareni ne-au declarat ca o astfel de solutie este aproape imposibila. Cel mai probabil, cererea de stramutare va fi respinsa, ca fiind fara obiect, din moment ce procesul s-a judecat la o alta instanta.

Admisibilitatea cererii de stramutare putea intra in calcul, au declarat avocatii chestionati, in cazul in care instanta suprema ar fi avut in vedere suspendarea judecarii cauzei la Cluj, pana la solutionarea cererii. Ori, cum acest lucru nu s-a intamplat, magistratii nu mai au ce sa judece.

Avocatii fostului primar Cristian Anghel au depus o cerere de stramutare a dosarului privind contestatia in anulare, inca inainte de pronuntarea Curtii de Apel Cluj. Aceasta a fost inregistrata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, urmand a avea termen in data de 28 mai.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu