Cristian Anghel, simplu membru al BPC: „Crin si-a format echipa. A fost optiunea lui. O sustin in continuare”

Ultimele alegeri din cadrul PNL nu l-au mai regasit pe primarul baimarean Cristian Anghel pe lista vicepresedintilor partidului. In acest moment el este simplu membru in Biroul Permanent Central. Dupa alegerile de sambata, Anghel a declarat ca Antonescu a castigat clar disputa pentru sefia partidului, programul sau cuprinzand trei elemente cheie.

„A fost o competitie intre doua personae, castigata net de Crin Antonescu. Ne apucam de treaba. Domnul Catarama nu a reusit sa gaseasca cele 32 de declaratii de acceptare, din partea echipei, pentru a o forma.

Programul prezentat de Crin Antonescu cuprinde trei componente importante: o identitate doctrinara stabila, in care se propune sa ocupam dreapta romaneasca, apoi, o strategie de pregatire a alegerilor din 2012, precum si un proces de reconstructie interna”, a precizat Anghel.

Liderul liberalilor maramureseni a spus ca indiferent de pozitia sa in echipa lui Antonescu, el o va sustine neconditionat.

„Conducatorul echipei este cel care o formeaza. Stie cu cine merge la drum. Aceasta a fost optiunea lui. Eu am semnat o declaratie de acceptare, ca intru in echipa lui. O sustin in continuare”, a  conchis Cristian Anghel.

In acest moment, judetul Maramures nu mai are niciun reprezentant in randul vicepresedintilor PNL la nivel national. Cristian Anghel este singurul nume care se regasete pe lista lui Crin Antonescu, ca membru in BPC.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu