Cristian Anghel nu va fi pus azi in libertate – Daca instanta va admite cererea de intrerupere a executarii pedepsei, ea nu va fi executorie pana la pronuntarea recursului

La ora 17, instanta de judecata se pronunta in privinta cererii de intrerupere a executarii pedepsei, solicitata de primarul condamnat Cristian Anghel. Indiferent de solutie, aceasta, cel mai probabil, va fi atacata cu recurs. In cazul in care instanta admite cererea, Cristian Anghel nu va fi pus in libertate, ci va ramane in arest, sentinta nefiind executorie. Aproape sigur, procurorii DNA vor ataca sentinta Judecatoriei Baia Mare.

Termenul pentru judecarea recursului ar putea fi unul mult mai apropiat decat in cazurile obisnuite, putandu-se stabili in regim de urgenta. Daca instanta va considera ca se impune judecarea recursului in regim de urgenta, termenul ar putea fi de 5 zile.

De asemenea, daca instanta va respinge cererea lui Anghel, sentinta va fi atacata tot cu recurs. El va ramane in arest pana la judecarea recursului.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu