Ad imageAd image

Crimă șocantă în Baia Mare. A dat foc fostei neveste și apoi s-a sinucis

Ad imageAd image

Tragedie fără margini în Baia Mare. Un caz șocant a avut loc pe Aleea Uranus din municipiu. Dacă inițial s-a crezut că este vorba de un incendiu în care au murit doi oameni, ulterior s-a dovedit a fi cu totul altceva. Un bărbat i-ar fi dat foc fostei neveste și apoi s-a sinucis.

La această oră poliția criminalistică este la fața locului și se fac cercetări. Vecinii spun că bărbatul era o fire violentă și geloasă. Cei doi se aflau în proces de divorț, iar acesta nu mai locuia în apartament. Când s-a petrecut tragedia, copiii nu se aflau acasă.

IPJ Maramureș confirmă faptul că la fața locului a fost găsită o persoană spânzurată și una carbonizată.

ACTUALIZARE Din spusele vecinilor cei doi urmau să finalizeze procedura de divorț chiar la începutul săptămânii viitoare. Nu a mai fost să fie căci bărbatul nu a suportat gândul că va rămâne fără femeia pe care o iubea. De altfel cei doi au muncit ca și șoferi de TIR, și-au adunat bănuți și și-au făcut un viitor. Acum doi adolescenți au rămas pe drumuri și încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat. Locatarii blocului de pe Uranus unde a avut loc tragedia sunt în stare de șoc și spun că se așteptau la așa ceva, bărbatul fiind cunoscut de toată lumea ca fiind o persoană aprigă la mânie, foarte geloasă și agresivă.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă femeia era moartă când i s-a dat foc sau nu. Cert este că Baia Mare este în stare de șoc și astfel de gesturi sunt greu de explicat.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu