„Copiii dăruiesc un zâmbet, mamelor din Ucraina”: Târg cu vânzare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Baia Mare

Primăvara, cea aducătoare de bucurie și voie bună, anotimp al renașterii naturii ar trebui să ne cuprindă sufletele însă, bucuria ne este umbrită de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Gândul la o educație pentru pace și la o viziune mai optimistă asupra vieții ne face să vedem sau să descoperim în această situație nefericită și părțile bune. Îi putem pune pe copiii noștri într-o situație de învățare și le putem forma niște valori personale sănătoase, să îi învăţăm ce este generozitatea și caritatea. Dăruind îți crești respectul și încrederea în propria persoană, iar copiilor le pasă cu adevărat de binele familiei și a celor din jurul lor.

În spiritul acestei idei vine și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8, situată pe strada Horea Nr. 42, director prof. Pop Irina Diana unde „Copiii dăruiesc un zâmbet, mamelor din Ucraina”, care va organiza un târg. Acesta va avea loc luni, 7.03. 2022, de la ora 15.30, în curtea grădiniței. Clienții târgului cu vânzare de produse vor fi părinții celor 6 grupe cu program prelungit și a celor 5 grupe cu program normal. Obiectele puse în vânzare în cadrul târgului vor fi confecționate de micuți, sub îndrumarea educatoarelor, pe tot parcursul acestei săptămâni, iar părinții sunt liberi să îi răsplătească cu cât vor crede de cuviință.

Banii rezultați din vânzarea acestor lucrușoare, create cu tot dragul de copii, vor ajunge la vecinii noștri aflați în dificultate. Trăim cu speranța că dăruirea și implicarea acestor copii va aduce o fărâmă de căldură în sufletele copiilor ucraineni. Preșcolarii vor învăța cu siguranță că atunci când dăruiești, adaugi ceva bun în viața altei persoane și de asemenea adaugi ceva minunat în sufletul tău.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu