Controale pe autobuzele din Sighetu Marmatiei

Politia comunitara Sighet, in colaborare cu echipele de controlori ai societatii de transport Maranord, au efectuat vineri dimineata o misiune inopinata de verificare a abonamentelor si biletelor calatorilor care circula cu autobuzele societatii.

Cei sapte politisti comunitari si trei controlori, asistati de sefii lor, au verificat 4 autobuze de pe rutele Sarasau – Sighet, Iapa, Tisa – Sighet, Campulung – Sighet. Echipele mixte de control au constatat ca toti calatorii posedau abonament sau bilet de calatorie ceea ce denota fie ca s-a instalat civismul in randul calatorilor cu autobuzele Maranord, fie ca s-a aflat de controlul pregatit pentru aceasta dimineata.

Directorul societatii Maranord, Ioan Sustic, a avertizat cu mustrare verbala soferii autobuzelor care transportau calatori in cabina, chiar daca acestia sustineau ca fac parte din familie.

Politia comunitara sustine ca astfel de controale vor fi efectuate pe viitor cu frecventa saptamanala, iar in curand se pregatesc controale de amploare in colaborare cu Politia Romana pentru combaterea pirateriei din zone fierbinti ale Municipiului Sighet, cum ar fi statiile de Sub Castani si Posta Noua.

TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu