Concertele Rock ale anului 2024 în România. Ce nu trebuie să ratezi

Anul 2024 aduce foarte multe concerte pentru iubittorii muzicii rock din România. Pe 10 iunie la Romexpo va concerta Megadeth, pentru ca pe 4 iulie să-i vedem la treabă tot la Romexpo pe cei de la Five Finger Death Punch&Ice Nine Kills. În 2024, în perioada 17-20 iulie, va avea loc Metalhead Meeting, unde printre invitați vor fi cei de la Judas Priest sau Tiamat. În 8 aprilie la Sala Palatului va concerta Ville Valo.

În Cluj pe 15 februarie, în Form Space, vor concerta cei de la Sirenia, iar pe 27 februarie va fi nebunie în Cluj pentru că sosesc Cradle of Filth, trupa lui Dani Filth care a scris istorie în Black-metal. La final de martie, în Quantic, vor concerta cei de la UDO, iar în 11 aprilie vor veni Finntroll. La Hard Rock Cafe din București vom avea concerte cu Vița de Vie electric, Cargo, Lupii lui Calancea, Bucovina sau Masterpiece.

În Baia Mare, la RockWave Tavern (fostul Shadows Rock Bar) avem anunțate concerte cu Nicu Borca (13 ianuarie), Rebel Yell Billy Idol Tribute Band (20 ianuarie), în 3 februarie – Wild Algels, Mors Silens și Irdorath în 9 martie sau Achelous în 18 mai. Oricum în Baia Mare concerte rock „ca pe vremuri” nu mai sunt de multă vreme. Au trecut vremurile când vedeai la lucru trupe precum Watain pe scena de la Casa Tineretului sau Infected Rain.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu