Comisia care l-a bagat pe Anghel la puscarie – Vezi cine a negociat cu Liviu Chira cumpararea blocului Horea 46 A (FOTO)

Una dintre cheile dosarului Horea 46 A o reprezinta comisia de negociere. Comisie despre care s-a vorbit atat, dar a carei raspundere nu a fost antrenata in acest caz. Rolul comisiei a fost hotarator. Aceasta a fost insarcinata sa trateze cu Liviu Chira conditiile de preluare a blocului de locuinte sociale. Si a tratat atat de bine incat i-a adus primarului Cristian Anghel o condamnare de 2 ani si 6 luni inchisoare. Lui si numai lui.

Membrii comisiei au fost urmatorii: Cristian Anghel, Ovidiu Stefan, Cristian Niculescu-Tagarlas, Mircea Dolha, Dorina Suciu, Vlad Onet si Gheorghe Fotonea. Acestia au fost cei sapte care au hotarat soarta blocului situat pe strada Horea din Baia Mare. Respectiv au hotarat cumpararea blocului cu pretul de 544.500 euro, pret cu care alesii locali au fost de acord.

La acest pret s-a ajuns in urma unor discutii cu viitorul proprietar al imobilului, Liviu Chira. Cel care a stabilit, in final, pretul, a fost consilierul Niculescu Tagarlas, asa cum reiese din procesul verbal de negociere.

„Cele doua parti se intalnesc din nou si Liviu Chira solicita 590.000 euro pe bloc. Consilierul Niculescu Tagarlas propune ultimul pret (250 euro/mp locuibil), respectiv 544.500 euro/bloc, conform ofertei: imobil + teren aferent arator, pret acceptat de Liviu Chira”, se specifica in procesul verbal de negociere.

Pretul a fost insusit de Consiliu Local, iar Primaria a achizitionat blocul. Restul se stie. Cristian Anghel a fost condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare.

Ciprian DRAGOS

Foto: dosarcristiananghel

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu