COMBATEREA DELICTELOR SILVICE, IN MARAMURES: Sanctiuni in valoare de 15000 de lei aplicate de politisti in urma unei actiuni de verificare si control

La finalul saptamanii trecute, politistii specializati in combaterea delictelor silvice, din cadrul Serviciului de Ordine Publica, au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic.

Activitatile au vizat modul in care se respecta normele referitoare la exploatarea transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase si au fost efectuate in colaborare cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Cluj si Ocolului Silvic Targu Lapus, conform IPJ Maramures.

Astfel au fost efectuate controale la sediile a doua societati comerciale cu punctele de lucru in Poiana Botizii si Targu Lapus. Pentru neregulile constatate au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale in valoare de 15.000 lei.

Totodata, a fost dispusa masura complementara de confiscare in echivalent valoric a cantitatii totale de 197,43 mc material lemnos.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu