Cititorii ZiarMaramures.ro cred in nevinovatia lui Cristian Anghel – Aproape jumatate dintre acestia sunt de acord cu eliberarea fostului primar in Vinerea Mare

Conform sondajului realizat de ZiarMaramures.ro, referitor la eliberarea fostului primar baimarean Cristian Anghel in Vinerea Mare, timp de o luna, au fost exprimate voturi atat pro, cat si contra deciziei magistratilor.

Astfel, din cele peste 400 de optiuni, 43%  au fost pentru Cristian Anghel. Cei care au votat au considerat ca primarul trebuia eliberat, fiind nevinovat. De asemenea, 22% au votat pentru varianta Da, trebuia eliberat, conform legii are dreptul la intreruperea pedepsei.

Impotriva s-au aratat doar 21%, care au spus ca Anghel e vinovat si trebuie sa stea in puscarie, iar 14% au precizat ca motivele invocate nu impuneau eliberarea sa.

In acest moment, primarul Cristian Anghel se afla in libertate, urmand a se prezenta la termenele stabilite de Curtea de Apel Cluj, pentru judecarea contestatiei in anulare de puse de el, Consiliul Local Baia Mare si primarul interimar Mircea Dolha. Urmatorul termen stabilit de instanta este 22 aprilie.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu