Cititor ZiarMM, reactie dura in cazul pensiilor speciale pentru magistrati

Un cititor al ZiarMM critica dur acordarea de pensii speciale pentru magistrati.

Intr-un comentariu la stirea Judecatorii de la Tribunalul Maramures, posibil protest in cazul in care pensia de serviciu a magistratilor va fi eliminata, cititorul Vera intreaba „cine sunteti voi sa primiti pensii speciale?” si ca „daca voi a-ti da solutii corecte in procese alta ar fi situatia in tara noastra”.

„Cine sunteti voi sa primiti pensii speciale? Ar trebui sa va faceti datoria, rusine ca voi vreti atatia bani nemunciti, iar ceilalti semeni sa munceasca pentru voi. In fata legii oamenii ar trebui sa fie egali, daca voi a-ti da solutii corecte in procese, alta ar fi situatia in tara noastra.

Vedem ca cei ce au bani si putere in cele mai multe cazuri sunt achitati sau scapa cu pedepse foarte, foarte mici cu suspendare. Nu va obliga nimeni sa practicati aceasta meserie, mergeti la privat si vedeti cum este, cereti acolo pensii speciale.

Cei cu bani nu raspund pentru ilegalitatile care le fac, amanati procesele cativa ani si ii scapati cu buna stiinta, asta e realitatea in tara noastra. Voi impartiti puterea cum va convine. Asta e parerea omului modest, muncitor si cinstit din aceasta tara”, precizeaza Vera.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu