CIFRE SOC: Emil Marinescu: „In ultimii zece ani, traficul auto din Maramures a crescut de 7 ori”!

Emil Marinescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, a gasit una dintre explicatiile pentru care drumurile din judet se degradeaza asa de tare si intr-un ritm atat de rapid. Si nu doar cele din judet. Problema starii avansate de degradare fiind una cu care se confrunta toate administratiile locale din tara.

„Din 2000 si pana in 2009, la nivelul judetului, densitatea circulatiei s-a marit de 7 ori. Aceasta reprezinta numarul de vehicule care circula pe un anumit sector de drum intr-un interval de 24 de ore”, a spus Emil Marinescu.

Cifrele par incredibile, pentru un judet precum Maramuresul, unde drumurile arata atat de prost de parca s-ar circula de 7 ori mai putin. Totusi, nu judetul nostru detine recordul. In tara, sunt diverse tronsoane, unde circulatia este mult mai intensa decat in urma cu zece ani.

„Spre comparatie, in tara exista sectoare unde traficul s-a marit de 12 ori, pe ruta Dej – Bistrita sau Dej – Cluj, ori de 17 ori, pe ruta Brasov – Bucuresti”, a mai spus vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu