CHRISTMAS TOUR – Cutiile magice din lemn și ornamentele croșetate, cadourile ideale pentru cei dragi (VIDEO)

 

Zilele acestea musai de trecut pragul Christmas Tour, un târg de Crăciun pentru cei care își doresc alt fel de cadouri pentru cei dragi, unde găsești lucruri despre care nici nu știai că există. Sunt lucruri făcute cu migală de oameni cu suflet mare, care pun pasiune în ceea ce fac și care aduc în fața iubitorilor de frumos cele mai frumoase creații ale lor. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, însă cadourile sunt pentru cei care iubesc frumosul, autenticul și ineditul.

„Cu siguranță că va veni lumea la Christmas Tour. Pasiunea mea a venit în urmă cu doi ani din niște frământări interioare pe care le-am avut și căutând tutoriale pe internet am găsit și această minunată activitate pe care eu, acum, o găsesc ca o adevărată oază de liniște și de mulțumire sufletească. Sunt cutii din lemn de Crăciun pe care eu le decorez folosind tehnica decupajului, pe care cu siguranță că o cunoaște multă lume. Nu m-am cronometrat niciodată ca să știu exact de cât timp am nevoie pentru a finaliza o cutie, pentru că în momentul în care încep să lucrez mă pierd și noțiunea timpului nu mai există pentru mine atunci. Îmi doresc ca băimărenii să treacă pragul acestui târg și sunt sigur că vor pleca acasă cu ceva drag și frumos și mulțumesc organizatorilor pentru ocazia pe care am primit-o”, ne spune unul din expozanții de la acest târg.

„Ornamentele croșetate de Crăciun sunt lucruri făcute din pasiune, bumbac 100%, nu se sparg, pot fi luate și de către copilași să se joace, este ceva nou. Nu este greu, pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac. Îi așteptăm pe maramureșeni să vină la Grădina La Tour, organizare impecabilă și totul e exact cum trebuie să fie”, ne spune Adriana.

La Christmas Tour am intrat deja în spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Colinde, bunătăți, cadouri ideale, totul pentru a face Sărbătorile de Iarnă 2021 speciale.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu