Ad imageAd image

Centre de zi pentru copiii aflați în situații de risc. Patru proiecte aprobate pentru Maramureș

Ad imageAd image

În cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 13, Reforme sociale, au fost aprobate patru proiecte în Maramureș. Dintre acestea, trei proiecte au fost obținute de primarii PSD din Rona de Jos, Bârsana și Rona de Sus.

Peste 2,1 milioane lei a câștigat din fondurile europene administrația locală din Rona de Jos, condusă de primarul Ion Herbil, pentru realizarea proiectului ”Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți”. Pentru construirea și dotarea Centrului de zi pentru copii expuși riscului de a fi separați de familie în comuna Bârsana, primarul Teodor Ștefanca a obținut tot aproximativ 2,1 milioane lei. În vederea înființării Centrului de zi pentru copii aflați în risc de separare de familie în localitatea Rona de Sus, primarul comunei Rona de Sus, Alexa Semeniuc, a obținut aproximativ 2,1 milioane lei pe Componenta Reformelor sociale. Suma de 1,78 milioane lei va ajunge și la Copalnic Mănăștur pentru înființarea Centrului de zi pentru copii expuși riscului de a fi separați de familie în satul Făurești.

„În Maramureș, numeroasele proiecte locale câștigate și finanțate în administrațiile locale conduse de primarii social-democrați demonstrează angajamentul și capacitatea colegilor mei de a face tot ce trebuie pentru a crește nivelul de trai al locuitorilor. Prin eforturile acestor profesioniști în administrație, comunitățile locale beneficiază de dezvoltare și prosperitate, reflectând dedicarea primarilor noștri aflați în slujba cetățenilor”, a declarat deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Biroul de presă PSD Maramureș

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu